Genezingsdienst

Via de Zomerscholen, die vanaf 1980 jaarlijks werden georganiseerd op het Internationaal Theosofisch Centrum te Naarden, maakten de leden van de loge Amersfoort kennis met de genezingsdienst, zoals die was uitgewerkt door Wim Margadant. Vanaf die tijd, tot op heden, heeft de loge de genezingsdienst, met de hulp van Wim Margadant, in de jaarprogramma´s opgenomen. Het is thans één van de belangrijkste momenten in de bijeenkomsten.

Het afgelopen jaar waarin het door alle beperkingen lastig was om fysiek bij elkaar te komen, heeft verrassend genoeg ook iets moois opgeleverd. Via ZOOM konden TVN-leden nu ook lezingen van andere loges volgen, waardoor er tussen diverse loges samenwerkingen zijn ontstaan.  Zo hebben leden van de Loge Den Haag en Amersfoort de handen ineen geslagen om te kijken of de genezingsdienst geschikt gemaakt kan worden voor online bijeenkomsten.

 

 

genezingsdienst, , ,